Naturligt look med Microblading – Alt du skal vide

Microblading

Naturligt look med Microblading – Alt du skal vide

Kender du til microblading og behandlingens mange fordele? Hvis ikke, så er du landet det helt rette sted. I dette indlæg vil jeg fortælle dig om alt, som du behøves at vide omkring microblading. Så, skal vi ikke bare komme i gang?

Hvad er microblading?

Microblading er en passende og nem teknik som giver dig smukke øjenbryn. Denne unikke metode, sørger for at give tynde øjenbryn mere fylde, gøre dem længere og skarpere.
Microblading er en øjenbrynsteknik, som kan give dig de perfekt formede øjenbryn. Selve microblading teknikken er simpel, takket være det udstyr som bruges. Værktøjet som bruges til microblading ligner en kuglepen, bortset fra at tippen på pennen er et bøjet blad med 10-12 bittesmå nåle. 
De her nåle penetrere kun lige overfladen af huden og tegner små lette streger som giver dine bryn et naturligt fylde. 

Hvad er fordelene ved microblading? 

Det er en metode, som giver dine bryn naturlig fylde vha. semi-permanent tatoveringsblæk, som matcher din brynfarve. 
Dette kan betyde, at du i din daglige rutine kan spare en masse tid, da bryn nogle gange godt kan være liiidt af en udfordring… Har jeg oplevet 😉 
Inden din microblading behandlingen går i gang, vil din behandler tegne dine øjenbryn op, så de får den ønskede fylde og look. Derefter vil behandlingen med den specielle pen gå i gang. 
Her er de fordele som microblading kan give dig: 

1. Spar tid! – Har man nogensinde tid nok..

Vidste du godt, at kvinder i gennemsnit bruger 20 min. om dagen på deres øjenbryn? – Det er og hold nu fast… 122 timer om året! Men denne tid er ofte en nødvendighed at bruge for os kvinder, som måske har øjenbryn, der hælder til den mere tynde side.

Med microblading slipper du altså for at bruge 122 timer om året på dine bryn. Faktisk ville en microblading behandling sørge for, at du i stedet får frigivet 5 dage til at gøre hvad end, du har lyst til? – Sov 5 dage mere om året, Tag en tur til Hamborg i nogle dage, besøg familien, eller tag i sommerhus.
En ting er sikkert, du slipper for den daglige rutine og får mere tid til det, du egentlig har lyst til.

2. Spar Penge

Denne behandling skal ses som en investering i dig selv og i din pengepung. En behandling varer i op til 9-12 mdr. hvilket betyder, at du vil spare alle de penge, som du tidligere har brugt på produkter til dine øjenbryn. 

3. Få en permanent øjenbrynsform

Døjer du med lidt pjusket og vildt voksende øjenbryn? – Så er denne behandling ideel for dig. Den sørger nemlig for, at du har en reference til at holde dine øjenbryn i samme form. Når du går ud fra din microblading behandling, så har din behandler gemt din form og ønsker til dine øjenbryn. Samtidig vil du i løbet af de 9-12 mdr. have de perfekte retningslinjer, som du kan holde dine øjenbryn efter. 
Såå, nu slipper du for at ligne en komplet ny person hver gang, du går i krig med dine øjenbryn. What’s not to like 😉 

Konklusion

Microblading er en behandling der er værd at overveje, hvis du gerne vil spare tid og penge. Samtidig slipper du for den der lidt halv irriterende daglige rutine med, at øjenbrynene skal passes. 
Denne behandling sørger for smukke og naturlige øjenbryn, som kræver minimal vedligeholdelse. Behandlingen er uden bivirkninger. Altså lige udover, at du kan bruge 122 timer, svarende til 5 dage mere i sengen om året.
Find saloner på Treatsales, der tilbyder Microblading her.