Få et naturligt ansigtsløft med Gua Sha

Gua Sha

Få et naturligt ansigtsløft med Gua Sha

Gua Sha er en unik behandlingsmetode, der stammer fra kinesisk medicin. Det er en velkendt og almindelig behandling at få i Asien.

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er en teknik, hvor huden og musklerne masseres med Gua Sha-stenen. Dette gøres for at skabe bedre blodcirkulation og frigøre affaldsstoffer og muskelspændinger under huden.

Gua Sha-behandlingen har en opstrammende virkning og fungerer derfor som en naturlig ansigtsløftning, hvis den udføres i ansigtet. Hvis Gua Sha udføres på lårene, hvor mange har affaldsstoffer under huden, vil behandlingen være i stand til at skabe en glattere overflade og reducere appelsinhud enormt.

Gua Sha er en naturlig behandling med et utal af fordele. Allerede efter den første behandling vil du føle en opvarmende og befriende følelse spredt over hele kroppen. Gua Sha-behandling inkluderer Gua Sha-sten og en olie for at skabe en glat glidning. Derfor er der ingen bivirkninger som et resultat af behandlingen.

gua sha
Hvor kan jeg få en Gua Sha behandling?

Er du lige så fanget af den nye trend Gua Sha, som vi er? Og skal du bare prøve det?

På Treatsales kan du besøge skønhedssalonen Green B, som har specialiseret sig i denne særlige behandlingsmetode. Green B tilbyder ‘Lifting Gua Sha’, hvor du får en kombination af de 3 effektive teknikker; Gua Sha, Cupping og Japanese Lifting, hvor du opnår en naturlig ansigtsløftning. Salonen er placeret midt i Aalborgs kerne på Nytorv.

Kan jeg gøre det derhjemme?

Ja! Du kan finde Gua Sha sten mange steder på nettet og i fysiske butikker. Stenen kommer i mange forskellige farver og krystaller. På Jade Skin Care kan du både finde Gua Sha sten og de såkaldte Facial Rollers. De kan minde meget om hinanden, men de er faktisk meget forskellige. Gua Sha stenen arbejder dybere ned i huden og giver hurtigere resultater, hvor en facial roller er til dig, der ikke gider at bruge alverdens tid på den slags. Begge metoder booster hudens glød, gør den mere spændstig og giver velvære. Gua Sha er blot en mere avanceret metode.